Darrers dies per a presentar candidatures al premi de fotografia KBr Photo Award de Fundación MAPFRE

Darrers dies per a presentar les candidatures al premi de fotografia KBr Photo Award de Fundación MAPFRE
Portada » Darrers dies per a presentar candidatures al premi de fotografia KBr Photo Award de Fundación MAPFRE
  • El termini per presentar-hi les candidatures s’acaba l’8 de setembre
  • Amb aquest guardó, la Fundación vol reafirmar el seu suport a la creació artística donant a conèixer el fotògraf guanyador en l’escena nacional i internacional
  • El premi té una dotació econòmica de 25.000 euros

Fundación MAPFRE ha convocat la 2a edició del KBr Photo Award, un premi internacional amb una periodicitat biennal obert a fotògrafs que tinguin previst fer un projecte nou o finalitzar-ne un que ja tinguin començat, inèdit en tots dos casos, que no s’hagi presentat a cap altra convocatòria similar.

La dotació del premi és de 25.000 euros. A més d’aquesta quantitat, Fundación MAPFRE produirà i organitzarà una exposició a les seves dues seus (Barcelona i Madrid), on es mostrarà el resultat del projecte guardonat. Juntament amb l’exposició, Fundación MAPFRE n’editarà el catàleg.

El jurat del premi està format per quatre membres destacats del món de l’art: Michael Mack, editor (Londres); Alona Pardo, comissària de la Barbican Art Gallery (Londres); Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge (Barcelona); i Elisabeth Sherman, comissària en cap i directora d’exposicions i col·leccions del Centre Internacional de Fotografia -ICP- (Nova York). A més de Carlos Gollonet, conservador en cap de fotografia de Fundación MAPFRE.

Fundación MAPFRE ha ampliat el termini per a presentar les candidatures fins al 8 de setembre a kbr.fundacionmapfre.org

Pots consultar-ne les bases a: https://kbr.fundacionmapfre.org/media/2023/05/KBr_Bases_PhotoAward_CAT.pdf