Des d’avui, 4 de maig, fins el 15 de juny

La iniciativa Convidats/des KBr proposa una altra manera d’acostar-se a l’activitat de centre de fotografia a través de diàlegs i conferències en els quals tant els protagonistes de les exposicions (fotògrafs, comissaris) com els experts del panorama fotogràfic nacional i internacional (crítics, escriptors, etc.) comparteixen les seves impressions al voltant de les exposicions en curs en el KBr.

Cadascuna de les quatre conferències que tindran lloc en aquesta primera entrega de Convidats/des KBr s’aproxima a una de les exposicions programades en la primera meitat d’aquest any.

De Claudia Andujar i La mirada captiva ens parlaran seus comissaris, Thyago Nogueira i Joan Boadas i David Iglésias, respectivament; Drew Sawyer, comissari de l’àmplia antològica de Garry Winogrand, conversarà amb joves fotògrafs; i Nicholas Nixon, autor de la sèrie The Brown Sisters, sostindrà una trobada amb Laura Terré.

Aquestes quatre trobades permetran aprofundir en el coneixement dels autors, la seva obra i alguns aspectes de la seva biografia, així com comprendre certs plantejaments expositius i els diàlegs que aquestes mostres plantegen amb alguns aspectes i/o creadors de l’actualitat.

Les sessions es desenvoluparan íntegrament en línia els dies 4 i 11 de maig i 8 i 15 de juny a les 19:00 hores.

Descarrega el Programa

Més informació: kbr.fundacionmapfre.org