Fundación MAPFRE celebra el 8 de març amb entrada gratuïta en el seu centre KBr Barcelona

Analizamos las buenas prácticas de las empresas de alquiler de patinetes para la seguridad vial
Portada » Fundación MAPFRE celebra el 8 de març amb entrada gratuïta en el seu centre KBr Barcelona

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona divendres vinent, 8 de març, Fundació MAPFRE oferirà entrada gratuïta durant tota la jornada en el seu centre KBr, a Barcelona.

A més, s’han organitzat visites comentades a l’exposició Consuelo Kanaga. Copsar l’esperit, una mostra amb la qual la Fundación pretén contribuir de manera concloent al reconeixement que l’obra d’aquesta fotògrafa, sens dubte, mereix.

Pionera del fotoperiodisme, Kanaga va treballar com a reportera en una època en la qual les dones tenien vetat l’accés als despatxos de premsa. Els nombrosos viatges que va fer la van ajudar a obrir la seva mirada per a testimoniar i documentar les desigualtats socials de l’època. Encara que va dominar diversos gèneres, es va fer especialment coneguda pels seus retrats de la comunitat afroamericana, en els quals es detecta la seva sensibilitat per a apreciar la bellesa d’una comunitat que va patir la segregació racial.

La mostra, organitzada per Brooklyn Museum de Nova York en col·laboració amb Fundació MAPFRE i el San Francisco Museum of Modern Art, recorre i contextualitza el treball de Kanaga i presenta algunes de les seves imatges icòniques com She is a Tree of Life (Ella és arbre de vida) o els retrats Young Girl in Profile (Noia de perfil) i Kenneth Spencer.

Les activitats es duran a terme d’11 a 19 hores